- Timp preparare:
- 10-30 minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Prezent in categoriile:
- Feluri de mancare, Mancaruri cu cartofi, La foc, Mancaruri cu spanac, Mancaruri rapide, Mancaruri gustoase, Mancaruri fara carne, Lapte, Lactate, Legume, Spanac, Oua, Cartofi, Mancaruri, Oua de gaina, Pranz, Cina, Gustoase, Cartofi dulci
Ingrediente:
- 1 cartof mare
- 50 g de spanac congelat
- 1 ou
- 40 ml lapte
- 1 lingurita de smantana groasa
Aceste cantitati sunt ideale pentru o singura portie.
Mod de preparare:
1. Curata cartoful si taie-l in bucati dupa care pune-l la fiert intr-o oala cu apa clocotita.
2. Cu aproximativ 2-3 minute inainte de a scoate cartoful de la fiert, adauga si spanacul.
3. In timp ce acestea fierb, fa separat un sos din laptele caldut si smanatana.
4. Dupa ce au fiert, amesteca foarte bine spanacul si cartofii, iar in momentul in care pasta are consistenta unui piure, adauga si oul.
5. Pune intreg amestecul intr-un vas termorezistent, uns bine in prealabil cu unt si fierbe in bain-marie circa 15 minute.
Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!