- Timp preparare:
- 50 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Fripturi de pui, Aperitive calde, Carne de pui, Feluri de mancare, Aperitive de Craciun, Finger Food, Aperitive rapide, La cuptor, Piept de pui, Carne, Legume, Spanac, Fripturi, Craciun, Revelion, Pasti, Zi de nastere, Mic dejun, Pranz, Cina, Gustari
- Ingrediente principale:
- pui, sunca
Ingrediente pentru rulada de pui cu sunca:
1 kg de piept de pui
500 g de sunca de pui feliata subtire
1 ou
300 g de spanac proaspat
2 catei de usturoi
1 lingurita si jumatate de sare
1 lingurita de usturoi pudra
1 lingurita de piper alb
200 g de unt
ulei
Cum prepari rulada de pui cu sunca:
Spala bine pieptul de pui si taie-l in felii subtiri in grosime, insa cat mai lungi si mai late. Bate-le bine cu un batator de carne. Pune-le deoparte. Intre timp incinge cuptorul. Opareste spanacul, paseaza-l cu o furculita si adauga peste el oul batut, usturoiul pisat si 1/2 de lingurita de sare. Intinde bucatile de piept de pui, pune un strat subtire de spanac, un strat de sunca de pui si infasoara sub forma de rulada carnita. Amesteca toate condimentele intr-un castron. Topeste untul si unge ruladele cu el, apoi cu amestecul de condimente. Aseaza ruladele formate intr-o tava unsa cu ulei. Baga tava la cuptor pentru 40 de minute, la 220 de grade Celsius. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!