- Timp preparare:
- 45 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Aperitive calde, Carne de curcan, Mamaliga, Finger Food, Pizza, La cuptor, La foc, Cascaval, Mozzarella, Piept de curcan, Carne, Lactate, Legume, Masline, Ceapa, Ardei, Usturoi, Italiene, Pranz, Cina, Deosebite
- Ingrediente principale:
- malai, legume, cascaval
Ingrediente pentru pizza cu blat de mamaliga:
300 g de malai
1 litru de apa
sare dupa gust
ciuperci, cascaval, mozarella
ceapa, rosii, ardei
sunca sau piept de curcan sau de pui
masline, 50 g de pasta de rosii, oregano
ulei de masline, otet balsamic, 3 catei de usturoi
Cum prepari pizza cu blat de mamaliga:
Prepara mai intai mamaliga. Pune apa la fiert cu putina sare si o mana de malai. Cand apa a dat in fiert adauga malaiul si lasa sa fiarba 20 de minute. Apoi amesteca bine. Unge o tava cu putin ulei si pune mamaliga pe fundul tavii, intinzand-o uniform. Daca folosesti mamaliga ramasa, tai-o in felii subtiri, in forme diferite si aseaza-le in tava pe o hartie de copt. Unge mamaliga cu cateii de usturoi, cu ulei de masline si otet balsamic. Adauga sosul de rosi, apoi toppingurile dorite taiate in cubulete mici. Presara cascaval razuit si/sau mozarella, putin oregano si baga tava la cuptorul incins pentru 15 minute. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!