- Timp preparare:
- 45 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Feluri de mancare, Piept de pui, Mancaruri cu carne, La foc, Carne, Mancaruri, Pranz, Gustoase
- Ingrediente principale:
- piept de pui
Ingrediente detaliate pentru piept de pui cu sos cremos:
- 1 piept de pui, taiat cubulete
- jumatate de cana de suc de mere, obtinut la storcator
- 100 g smantana
- 1 lingura ulei de masline
- patrunjel
- rozmarin
- piper negru macinat
Cum sa pregatesti piept de pui cu sos cremos:
Incalzeste uleiul intr-o tigaie si adauga cubuletele de carne, pe care le lasi la foc mediu pana cand se rumenesc. Adauga sucul de mere, rozmarin si piper si lasa totul la foc mic timp de 15 minute, pana cand carnea de pui devine frageda. In acest moment, scoate din tigaie doar carnea de pui si aseaz-o intr-un vas separat. In tigaie, toarna smantana peste sosul de mere si amesteca bine, lasand pe foc pana cand compozitia se ingroasa, apoi adauga din nou carnea de pui si incorporeaz-o delicat in sos. Presara patrunjel pe deasupra, dupa ce ai asezat mancarea in farfurie.
Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!