- Timp preparare:
- 20 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Feluri de mancare, Garnituri, Salate, Paste, Paste de post, La foc, Paste cu legume, Mancaruri cu spanac, Legume, Spanac, Rosii, Mancaruri, Italiene, Pranz, Cina, Salate de post, Salate reci, Salate usoare, Salate italienesti, Salate rapide, Salate vegetariene, De post, Vegetariene, Simple
- Ingrediente principale:
- paste, rosii, spanac
Ingrediente pentru paste cu rosii uscate si spanac:
300 g de paste
100 g de rosii uscate
300 g de baby spanac
5 linguri de ulei de masline (poti folosi uleiul de masline din borcanul in care au stat rosiile
1 lingurita rasa de oregano, sare dupa gust
3-4 linguri de parmezan (poti renunta la parmezan daca vrei ca reteta sa fie vegetariana)
Cum prepari paste cu rosii uscate si spanac:
DIn titlu iti poti da seama ca prepararea acestei retete este cat se poate de simpla. Fierbe pastele, lasa-le la scurs, dupa ce le-ai trecut prin jet de apa rece. Pune-le intr-un castron mare. Taie rosiile in bucatele mici. Opareste spanacul pentru 2-3 minute in apa clocotita, lasa-l la scurs. Adauga peste paste rosiile, spanacul, oregano si uleiul de masline, sare, dupa gust. Presara si parmezan. Serveste cu pofta!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!