- Timp preparare:
- 30-60 minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Prezent in categoriile:
- Carne de vita, Feluri de mancare, Paste bologneze, Paste, Mancaruri cu carne, La foc, Mancaruri gustoase, Carne, Legume, Rosii, Ceapa, Mancaruri, Italiene, Pranz, Cina, Gustoase
Timp de gatire: 35 minute
De ce ai nevoie
1 lingura de ulei vegetal
2 linguri ceapa taiata marunt
1 lingura telina taiata marunt
2 linguri morcovi ras
carne de vita macra
100 g pasta de tomate
2 rosii, decojite ( fara seminte) si tocate
1 ceasca de supa de pui nesarata (apa in care s-a fiert puiul)
1 pachet de spaghete pentru bebelusi
Cum se prepara
Incalzeste uleiul intr-o tigaie, adauga ceapa si telina si calestele la foc mediu pentru 3-4 minute. Adauga morcovii si mai lasa amestecul pe foc timp de 2 minute.
|
Se adauga carne de vita in sote-ul obtinut si se amesteca pana cand capata un aspect maroniu. Rosiile decojite se amesteca intr-un castronel cu pasta de tomate, se subtiaza cu o ceasca de supa de pui.Se toarna amestecul obtinut peste sote, se reduce focul, se acopera si se fierbe timp de 10-15 minute- pana cand carnea este fiarta suficient de bine.
Intre timp, se pune la fiert apa intr-o oala apoi se adauga spaghetele si se lasa pe foc pana devin moi (aproximativ 10 minute). Dupa aceea se iau de pe foc, se scurg bine printr-o sita si se toaca marunt. Sosul bolognez se pune in blender si se paseaza pana cand devine o pasta omegenizata. Acum poti adauga sosul peste pastele fainoase si le poti servi micutului.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!