- Timp preparare:
- 60 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Feluri de mancare, Piept de pui, Mancaruri de pui, Pulpe de pui, Mancaruri cu carne, La foc, Tocanite de pui, Tocanite romanesti, Carne, Legume, Ceapa, Usturoi, Mancaruri, Tocanite, Pranz, Cina
- Ingrediente principale:
- carne de pui, bulion, usturoi
Ingrediente pentru ostropel de pui:
800 g de carne de pui - piept sau pulpe dezosate
1 cana de supa de pui sau de legume
1 ceasca de bulion
1/2de ceasca de ulei de masline,
5-6 catei de usturoi,
1 ceapa medie
o jumatate de pahar de vin alb
sare, piper dupa gust, patrunjel verde
Cum prepari ostropel de pui:
Pune ceapa tocata marunt la calit in ulei de masline. Adauga carnea de pui taiata in cuburi mici. Cand carnea de pui a capatat o culoare aramie, adauga vinul si mai lasa carnea sa se perpeleasca pana ce vinul scade. Adauga apoi supa de pui si lasa sa scada, apoi bulionul si usturoiul pisat. Mai lasa sa fiarba 10 minute, pana ce se topeste usturoiul. Adauga patrunjel verde tocat. Serveste ostropelul de pui alaturi de piure de cartofi sau alaturi de orez. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!