- Timp preparare:
- 45 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Carne de pui, Carne de curcan, Aperitive de Craciun, Finger Food, Aperitive rapide, La cuptor, Piept de pui, La foc, Lapte, Cascaval, Carne, Piept de curcan, Lactate, Legume, Oua, Morcovi, Masline, Ceapa, Ardei, Oua de gaina
- Ingrediente principale:
- legume, carne
Ingrediente pentru mini tarte cu legume si carne
1 ardei gras rosu, 6-7 morcovi tineri, 1 ceapa mica, 5-6 masline
100 g de piept de pui sau de curcan
100 g de cascaval, 3 oua, 100 g de faina, 75 ml de lapte
1 lingurita de ulei de masline sare, piper - dupa gust
Cum prepari mini tarte cu legume si carne
Spala si curata legumele. Pune carnea si morcovii la fiert. Cand s-au fiert toaca marunt carnea, toate legumele si maslinele. Intr-un castron mare bate ouale, adauga uleiul, faina si laptele amestecand constant pana ce capata consistenta unei smantani groase. Adauga surplus de lapte sau faina daca este nevoie. Apoi incorporeaza cascavalul razuit, carnea si legumele tocate, amestecand usor. Adauga sare si piper dupa gust. Pune in forme de tarte amestecul, si pune tartele la cuptorul incins in prealabil la 210 grade Celsius pentru 20-30 de minute, pana ce capata o nuanta aurie. Se servesc reci. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!