- Timp preparare:
- 60 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Feluri de mancare, La cuptor, Piept de pui, Mancaruri de pui, Pulpe de pui, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu cartofi, Mancaruri cu legume, Mancaruri cu mazare, Tocanite de pui, Cascaval, Carne, Lactate, Legume, Rosii, Mazare, Cartofi, Morcovi, Mancaruri, Tocanite, Pranz, Cina
- Ingrediente principale:
- carne de pui, legume
Ingrediente pentru mancarica de pui:
500 g de carne de pui - piept sau pulpe dezosate
1 cana de mazare
1 cana de morcovi tineri, taiati cuburi
4 cartofi taiati cuburi mici
3 rosii, 1 ceapa, 3 catei de usturoi
3 linguri de bulion dulce
2 linguri de busuioc
sare, piper, ulei
200 g de cascaval afumat
Cum prepari mancarica de pui:
Taie in cuburi mici carnea de pui. In blender toaca marunt rosiile si ceapa, adauga 3 linguri de ulei, bulionul, busuiocul, sarea, piperul, usturoiul si continua sa amesteci pana ce totul devine o pasta. Intr-o tava pune bucatile de carne de pui, mazarea, morcovii, cartofii si toarna peste ei amestecul de rosii si condimente. Pune tava la cuptorul incins in prealabi, la 220 de grade Celsius, pentru 50-60 de minute, pana ce carnea este facuta. Adauga peste mancarica de pui cascavalul dat pe razatoare, si mai lasa la cuptor pentru inca 10 minute, la temperatura mica. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!