- Timp preparare:
- 30-60 minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Feluri de mancare, La cuptor, Piept de pui, Mancaruri de pui, Mancaruri cu carne, La foc, Mancaruri gustoase, Branza, Carne, Branza de vaci, Lactate, Oua, Mancaruri, Oua de gaina, Pranz, Cina, Gustoase
De ce ingrediente am nevoie pentru coltunasii cu pui si masline?
Ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara coltunasi cu pui si masline ii vor oferi copilului tau nutrientii necesari unei dezvoltari corecte. Iata care sunt acestea:
Pentru coltunasi:
- un pachet de foietaj
- doua oua
Pentru umplutura
- un piept de pui
- 200 gr. de branza de vaca
- 100 gr. de masline taiate rondele
- doua linguri de ulei de masline
- sare, piper
Pentru decor:
- 50 gr. de cascaval ras
- un ardei gras rosu
- cateva frunze de salata verde
- un manunchi mic de patrunjel
Cum se prepara coltunasii cu pui si masline?
Durata totala de pregatire a coltunasilor cu pui si masline este de o ora. Iata ce pasi trebuie sa urmezi pentru a pregati niste coltunasi cu pui si masline deliciosi:
1. Spala pieptul de pui si taie-l cubulete. Pune-l la fiert intr-un vas, cu putina apa. Adauga branza de vaca, rondelele de masline, sarea si piperul si lasa sa fiarba pana obtii o compozitie cremoasa.
2. Intinde aluatul de foietaj si taie-l in forme dreptunghiulare de marime medie.
3. Unge fiecare dreptunghi cu ou batut, umple formele cu amestecul din pui si masline si impacheteaza aluatul sub forma unor buzunare.
4. Asaza coltunasii cu pui si masline intr-un vas termorezistent tapetat cu unt. Presara deasupra coltunaslilor carcavalul ras si baga tava la cuptorul incins in prealabil, timp de 10 minute.
5. Dupa ce s-au racit, decoreaza coltunasii cu pui si masline cu feliute de ardei gras si cu patrunjel verde, tocat marunt. Pentru un aspect mai vesel, asaza fiecare coltunas pe o frunza de salata.
Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!