- Timp preparare:
- 45 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Ciorbe, La foc, Ciorbe de legume, Legume, Sfecla, Pranz, Simple
- Ingrediente principale:
- sfecla rosie
Ingrediente detaliate pentru ciorba de sfecla rosie:
- ½ sfecla rosie
- ½ ceapa mica
- 1 cartof
- ½ morcov
- ¼ radacina de patrunjel
- ¼ telina
- suc de lamaie
Cum sa pregatesti ciorba de sfecla rosie:
Spala si curata legumele. Taie cartofii in cubulete, toaca ceapa marunt si da prin razatoare sfecla rosie, morcovul, telina si radacina de patrunjel. Pune toate legumele la fiert in apa fierbinte ( aproximativ 1,5- 2 l). Lasa ciorba pe foc pana cand toate legumele sunt fierte, iar cand este gata, adauga cateva picaturi de suc de lamaie, pentru un gust acrisor.
Incearca si tu aceasta reteta de ciorba de sfecla rosie si ofera-le celor dragi un pranz incarcat cu vitamine!
Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!