- Timp preparare:
- 30 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Carne de vita, Carne de curcan, Feluri de mancare, Carne tocata, Finger Food, La gratar, Vara, Carne, Chiftele, Zi de nastere, Pranz, Cina, Simple
- Ingrediente principale:
- carne tocata
Ingrediente pentru chiftelute la gratar:
500 g de carne tocata (vita, pui, curcan), 1 ou, 1 varf de lingurita de boia dulce, 2 linguri de bulion, 2 catei de usturoi, sare - dupa gust
Cum prepari chiftelute la gratar:
Amesteca bine carnea tocata cu oul, condimentele si bulionul. Formeaza chiftelute mici si compacte pe care le asezi apoi pe frigarui. Daca ti se pare prea moale carnea si nu sta bine pe frigaruie, mai adauga in amestec putin pesmet. Pune firgaruile pe gratar si intoarce-le dupa 3-4 minute. Mai lasa inca 3 minute, apoi intoarce-le iarasi. IN total ele trebuie sa nu stea mai mult de 12 minute pe gratar, este de ajuns pentru a fi bine gatita. Serveste-le cu pofta!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!