- Timp preparare:
- 10-30 minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Prezent in categoriile:
- Feluri de mancare, La foc, Mancaruri cu spanac, Mancaruri rapide, Mancaruri gustoase, Mancaruri fara carne, Branza, Branza de vaci, Lactate, Legume, Spanac, Usturoi, Mancaruri, Pranz, Cina, Gustoase
De ce ingrediente am nevoie pentru a prepara branza de vaci cu spanac?
Branza de vaci cu spanac este usor de preparat, deoarece contine ingrediente putine, pe care le ai mereu la indemana:
- 700 gr. de spanac
- 400 de gr. de branza de vaci
- doi ardei grasi
- doua linguri de unt
- doi catei de usturoi
- o lingura de suc de lamaie
- sare, busuioc
- o legatura mica de patrunjel verde
Cum se prepara branza de vaci cu spanac?
Branza de vaci cu spanac este un preparat rapid, durata totala de pregatire fiind de maximum jumatate de ora.
1. Spala bine spanacul si pune-l la fiert in apa cu sare.
2. Dupa ce s-a fiert, lasa spanacul in apa rece timp de cateva minute.
3. Taie marunt ardeii grasi. Amesteca spanacul cu ardeii, pana obtii o pasta omogena. Condimenteaza cu sare.
4. Taie cubulete branza de vaci si toaca marunt usturoiul.
5. Intr-o tigaie, topeste untul, adauga usturoiul si pasta de spanac. Daca este nevoie, adauga apa si amesteca pana obtii un sos.
6. Peste sos adauga cubuletele de branza de vaci, zeama de lamaie si putin busuioc. Lasa totul la fiert timp de cinci minute.
Decoreaza branza de vaci cu spanac cu patrunjel verde, tocat marunt.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!