- Timp preparare:
- 1 ora
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Ciorbe, Carne de curcan, La foc, Ciorbe acre, Carne, Legume, Morcovi, Pastarnac, Ceapa, Pranz, Cina, Gustoase
- Ingrediente principale:
- tacamuri de curcan, bors
Ingrediente pentru bors de curcan
tacamuri de curcan1 bucata ceapa
1 bucata morcov
¼ bucata telina (radacina)
1 bucata pastârnac
2 linguri sos de ardei kapia
50 ml de bulion
1 litru bors
100 grame fidea
Leustean, sare
Cum prepari bors de curcan
Pune la fiert tacamurile de curcan in apa rece cu sare, scotand spuma. Spala si curata legumele. Taie-le in cuburi mici. Cand carnea de curcan este fiarta, scoate tacamurile. Pune legumele la fiert. Desprinde carnea de pe tacamuri si adaug-o din nou la fiert cu legumele. Cand legumele sunt aproape fierte, adauga sosul de ardei kapia si bulionul si fideaua. Pune la fiert borsul si adauga-l in bors. Mai lasa sa fiarba 5 minute, adauga sare si leustean si opreste focul. Serveste fierbinte. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!