- Timp preparare:
- 10-30 minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Aperitive reci, Aperitive cu branza, Fara foc, Smantana, Branza, Branza de vaci, Lactate, Legume, Ardei, Pranz, Cina, Simple
De ce ingrediente am nevoie pentru a pregati ardei umpluti cu branza de vaca?
Gustul delicios al ardeilor umpluti cu branza de vaca este dat de combinatia perfecta a produselor lactate cu legumele proaspete:
- un kilogram de branza de vaca
- 300 de gr de branza telemea
- zece ardei grasi rosii
- trei castraveti
- 200 gr de smantana
- o legatura de patrunjel
- o legatura de marar
- sare, busuioc
- trei rosii
Cum se prepara ardeii umpluti cu branza de vaca?
Pe cat de deliciosi sunt, pe atat de usor vei
prepara ardei umpluti cu branza de vaca.
Iata ce trebuie sa faci:
1. Spala ardeii, curata-i de seminte si de cotoare. Lasa-i sa se scurga de apa. 2. Da prin razatoare branza telemea si marunteste branza de vaca. Asaza branza intr-un castron incapator. 3. Curata castravetii de coaja si taie-i cuburi, cat mai marunt. 4. Toaca marunt patrunjelul si mararul. 5. Spala rosiile si taie-le rondele. 6. Adauga peste branza castravetii, verdeturile tocate, smantana, sarea si busuiocul. Amesteca energic, pana obtii o crema omogena. 7. Umple ardeii cu aceasta crema de branza si acopera-i cu cate o felie de rosie. |
|
Ardeii umpluti cu branza de vaca pot fi consumati atat imediat dupa preparare, cat si mai tarziu. Daca ii tii in frigider, ar grija sa ii acoperi cu o folie alimentara. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!