- Timp preparare:
- 30-60 minute
- Varsta:
- peste 4 ani
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Carne de porc, Aperitive calde, Aperitive speciale, La foc, Carne, Gustari, Gustoase, Deosebite
De ce ingrediente am nevoie pentru creierul de porc cu maioneza?
Creierul de porc cu maioneza este un aperitiv recomandat pentru masa de pranz. Iata de ce anume ai nevoie pentru a-l pregati:
300 g de creier de porc
250 g de maioneza
100 ml smantana
lamaie
mustar
sare
verdeata (patrunjel si marar)
Cum se prepara creierul de porc cu maioneza?
Creierul de porc cu maioneza nu necesita extraordinar de mult timp petrecut in bucatarie. Iata care sunt pasii pe care ii ai de urmat:
Fierbe creierul, strecoara-l si lasa-l la racit.
Dupa ce s-a racit, se taie felii si se aseaza pe un platou garnisit, preferabil, cu frunze de salata.
Prepara separat maioneza potrivita cu sare si verdeata.
La final se adauga smantana.
Toarna maioneza astfel obtinuta peste feliile de creier.
Creierul de porc cu maioneza se serveste imediat dupa prepararea lui. Creierul de porc poate fi inlocuit si cu creier de vita, reteta ramanand aceeasi pe ansamblu. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!