- Timp preparare:
- 30-60 minute
- Varsta:
- Perioada de alaptare
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Feluri de mancare, Piept de pui, La foc, Tocanite de pui, Tocanite romanesti, Carne, Legume, Tocanite, Pranz, Gustoase
Ingrediente:
- piept de pui;
- 2 morcovi;
- 1 albitura;
- 1 ardei mare rosu;
- 1 ceapa;
- 1 cutie rosii in suc propiu sau rosii proaspete;
Preparare:
Se taie pieptul de pui fasii subtiri, ca pe deget.
Se incalzeste tigaia la foc mic, se pun 3-4 linguri de ulei de masiline si se caleste bine puiul;
apoi calim bine ceapa si legumele (morcovii, albitura si ardeiul taiate fideluta si ceapa tocata julien) sub capac, la foc mediu.
Se stinge cu rosii prospete sau rosii in suc propiu, se condimenteaza cu sare si se adauga putina verdeata.
Se pune in farfurie si se serveste cu mamaliguta calda.
Pofta buna!
Reteta propusa de Mihaela Goaga
pentru concursul Qbebe: Retete sanatoase pentru mamici si pitici
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!