- Varsta:
- Familie
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Deserturi, Prajituri, Prajituri cu branza
- Ingrediente principale:
- faina, zahar, oua, branza
Ingrediente:
Blatul1 pahar faina
1/2 pahar zahar
1/2 pahar lapte
praf de copt
2 linguri cacao cu varf
100 g margarina
1 esenta de vanilie sau doua plicuri zahar vanilat
1 ou
coaja rasa de la o lamaie
Crema de branza
1/2 kg branza de vaci
1/2 pahar faina
2 oua
1 pahar zahar
200 grame smantana groasa
100 g stafide
2 pliculete zahar vanilat
sare
1 plic praf de copt
ciocolata
Cum se prepara:
Mixeaza margarina cu zaharul si oul pana obtii o compozitie cremoasa. Adauga faina si laptele si amesteca bine.
Adauga cacaoa, praful de copt amestecat cu lamaie, praful de sare si esenta de vanilie.
Crema se prepara rapid amestecand branza cu zaharul si cu galbenusurile la care se adauga faina, smantana, aromele apoi albusul batut spuma si praful de copt stins cu lamaie.
Tapeteaza o tava cu hartie, toarna jumatate de aluat si tine-o la cuptor pentru 5-7 minute.
Dupa ce ai scos-o din cuptor, pune crema de branza si cealalta jumatate de aluat si bag-o la cuptor din nou pentru aproximativ 1h si 30 de minute. Pe deasupra poti turna ciocolata topita.
Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!