- Timp preparare:
- 60 minute
- Varsta:
- 8 - 12 luni
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Supe, Piept de pui, Pulpe de pui, Ciocanele de pui, Aripi de pui, La foc, Carne, Legume, Dovlecei, Romanesti, Supe de pui
- Ingrediente principale:
- carne de pui, dovlecel
Ingrediente detaliate pentru supa de pui cu taietei din dovlecel:
1 piept de pui sau tacamuri de pui
1 dovlecel
1 morcov
1 pastarnac
1 ardei gras
1 ceapa
1 frunza de telina verde
o legatura de patrunjel verde
sare (optional)
1.5 l de apa
Cum prepari supa de pui cu taietei din dovlecel:
Pune pieptul sau tacamurile de pui la fiert, alaturi de ceapa curatata.
Intre timp taie cuburi toate legumele, in afara de dovlecel. Dovlecelul curata-l de coaja si da-l pe razatoare, pentru a forma mici taietei. Cand carnea s-a fiert, dezoseaza si tai-o fasii mici. Indeparteaza ceapa din oala. Pune carnea din nou la fiert alaturi de legumele taiate cuburi. Cand legumele sunt aproape fierte, adauga si taieteii din dovlecel.
Mai lasa sa fiarba 10 minute, adauga patrunjelul tocat marunt si opreste focul.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!