- Timp preparare:
- 40 minute
- Varsta:
- 8 - 12 luni
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Feluri de mancare, Mancaruri de pui, Pulpe de pui, Mancaruri cu carne, La foc, Carne, Piure bebelusi, Legume, Sfecla, Mancaruri, Piure
- Ingrediente principale:
- pule pe pui, o sfecla rosie, unt
Ingrediente detaliate pentru pui cu sfecla rosie:
O sfecla rosie
un cartof
doua pulpe de pui fara piele si fara os
lapte
un cubulet de unt
1 catel de usturoi
Cum preparam pui cu sfecla rosie:
Legumele se curata, se spala si se taie cubulete. Pulpele de pui se taie fasiute mici si se pun la fiert in apa cu putina sare. Separat se pun la fiert si legumele. Dupa ce legumele s-au fiert bine, le pasam cu furculita pana cand obtinem un piure. Intr-o tigaita topim untul si ''tragem'' fasiutele de carne de pui scurse de apa, doua minute. Peste piureul de legume putem pune lapte fiert si racit daca este prea tare si usturoiul pisat pentru un gust mai bun. Daca bebe inca nu mananca bucatele, puteti toca, mixa carnea de pui si incorpora in piureul de sfecla. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!