- Timp preparare:
- 10-30 minute
- Varsta:
- 8 - 12 luni
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Feluri de mancare, Piept de pui, Mancaruri de pui, Mancaruri cu carne, La foc, Mancaruri cu mazare, Carne, Piure bebelusi, Legume, Mazare, Mancaruri, Piure, Pranz, Gustari
Ingrediente:
1 cutie mica de mazare;
100 g piept de pui;
1 galbenus de ou;
2-3 frunze de patrunjel;
1 varf de cutit de sare
Mod de preparare:
1. Pieptul de pui se spala in apa rece, se curata de pielita si se pune la fiert.
2. Separat, se fierbe si oul, pana se obtine un galbenus tare.
3. Mazarea se clateste bine cu apa rece, se scurge de apa si se rastoarna intr-un bol.
4. Se mixeaza pana se obtine o crema fina.
5. In crema se adauga si galbenusul de ou zdrobit cu furculita si se amesteca pana se inglobeaza.
6 Dupa ce s-a fiert pieptul de pui se taie fin si se adauga in compozitie.
7. La final se spala cateva frunze de patrunjel, se toaca foarte fin si se presara in mancarica.
Reteta propusa de Ana Maria (anutza_sweet17)
pentru concursul Qbebe: Retete Sanatoase pentru mamici si pitici
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!