- Timp preparare:
- 60 de minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Deserturi, Feluri de mancare, La cuptor, Piept de pui, Carne, Placinte, Placinte cu carne, Tarte, Pranz, Cina, Gustari, Gustoase
- Ingrediente principale:
- piept de pui, branza
Ingrediente detaliate pentru tarta din piept de pui si branza:
- 400 g de piept de pui
- 100 g de branza
- 40g de smantana
- 2 oua
- 2 felii de paine
- busuioc
- sare
- piper
- 6 rosii confiate
- 1 ceapa mica
- 1 pumn de fistic fara coaja si nesarat
Cum sa prepari tarta din piept de pui si branza:
Pastreaza in jur de 150 de grame de piept de pui, pe care il tai in felii de grosime medie. Taie pieptul ramas in cubulete si pune-le intr-un bol, alaturi de oua, smantana, branza si painea sfaramata, apoi amesteca-le cu ajutorul unui mixer. Adauga ceapa tocata, sare, piper, busuioc, rosiile taiate in cubulete si fisticul si amesteca totul, din nou. Incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Intinde jumatate din amestec intr-un vas termorezistent sau o tava, adauga fasiile de piept de pui si acopera cu un alt strat de umplutura. Acopera vasul cu o folie si lasa-l in cuptor timp de 30-35 minute, la 180 de grade Celsius. Cand tarta este gata, indeparteaza folia si las-o la racit inainte de a o servi.
Tarta din piept de pui si branza este deosebit de gustoasa alaturi de un iaurt!
Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!