- Timp preparare:
- 20 de minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Salate, La foc, Primavara, Vara, Fructe de mare, Creveti, Grecesti, Salate de vara, Salate cu peste, Salate de legume, Salate de primavara, Salate usoare, Salate italienesti, Salate rapide
- Ingrediente principale:
- sfecla, piersici, creveti
Ingrediente pentru 4 porții de Salată cu sfeclă coaptă și piersici:
3 căni cu sfeclă coaptă
1 piersică
150 g mix de salate, o cană cu roșii cherry
1/4 cană nuci mărunțite
20 de creveți, gata fierți
3 lingurițe oțet balsamic
2 lingurițe ulei de măsline
1 lingură muștar cu boabe
1 lingură miere
Timp de preparare: 60 de minute
Cum se prepară Salata cu sfeclă coaptă, piersici și creveți:
Pasul 1: Încinge cuptorul la 200 de grade.
Pasul 2: Spală sfecla.
Pasul 3: Așează sfecla pe o hârtie de copt și pune-o la cuptor cam 45 de minute.
Pasul 4: După ce începe să se răcească, decojește sfecla și taie-o bucăți.
Pasul 5: Amestecă uleiul, oțetul balsamic, mierea și muștarul pentru a obține un sos.
Pasul 6: Spală mixul de salate.
Pasul 7: Curăță și feliază piersica.
Pasul 7: Într-un vas vei pune laolaltă sfecla, piersica și mixul de salate. Peste ele vei turna sosul și vei amesteca.
Pasul 8: Deasupra salatei vei pune creveții fierțiși roșii cherry.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!