- Timp preparare:
- 70 de minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Fripturi de pui, Carne de pui, Feluri de mancare, Fripturi la cuptor, Fripturi de Craciun, La cuptor, Pulpe de pui, Carne, Fripturi, Italiene, Craciun, Revelion, Pasti, Pranz, Cina, Gustoase, Simple
- Ingrediente principale:
- pulpa de pui
Ingrediente pentru pulpe de pui invelite in prosciutto
8 pulpe de pui
8 felii de prosciutto
5 catei de usturoi
5 linguri de ulei de masline
1 lingura de rozmarin
2 lamai
1 lingurita de otet balsamic
sare si piper - dupa gust
Cum prepari pulpe de pui invelite in prosciutto
Striveste usturoiul. Cresteaza usor pulpele de pui. Amesteca usturoiul cu uleiul, zeama de la lamaie, otetul balsamic si rozmarinul. Condimenteaza pulpele cu sare si piper. Unge cu amestecul de ulei pulpele de pui, masandu-le usor. Pune-le intr-o tava si infasoara-le pe fiecare in feliile de prosciutto. Lasa-la la cuptor, la 220 de grade Celsius, timp de o ora, intorcandu-le la fiecare 15-20 de minute. Se servesc cu sos de gorgonzola. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!