- Timp preparare:
- 30-60 minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Feluri de mancare, Piept de pui, Mancaruri de pui, Mancaruri cu carne, La foc, Mancaruri rapide, Mancaruri gustoase, Branza, Branza de vaci, Carne, Lactate, Mancaruri, Pranz, Cina, Gustoase
De ce ingrediente am nevoie pentru a pregati pipet de pui umplut cu crema de branza?
Pentru a pregati patru portii de piept de pui umplut cu crema de branza ai nevoie de:
- patru bucati de piept de pui dezosat
- un pachet de unt
- 300 gr. de branza de vaca
- o cana de faina
- doua oua
- 100 gr. de pesmet
- o legatura de patrunjel
- cinci fire de marar
- doua lingurite de tarhon
- doua lingurite de busuioc maruntit
- o jumatate de lamaie
- sare, piper
Cum se prepara pieptul de pui umplut cu crema de branza?
Pieptul de pui umplut cu crema de branza este foarte usor de preparat si are un gust tare delicios. Iata ce pasi trebuie sa urmezi:
1. Amesteca untul (care trebuie sa fie moale) cu branza de vaca faramitata, patrunjelul si mararul tocate, tarhonul, busuiocul, sucul de lamaie, sare si piper. Amesteca energic, pana obtii o compozitie cremoasa si lasa la rece.
2. Spala pieptul de pui si usuca-l cu proasoape de hartie.
3. Bate bucatile de piept de pui pana devin subtiri, dar ai grija sa nu se rupa.
4. Condimenteaza cu sare si piper bucatile de piept de pui si lasa-le un sfert de ora la macerat.
5. Intre timp, bate ouale.
6. Umple fiecare bucata de piept de pui cu crema de branza, ruleaza si prinde cu doua scobitori, pentru a fi sigura ca nu se desface.
7. Inmoaie fiecare bucata de piept de pui umplut cu crema de branza in ou, faina si pesmet si pregateste-l intr-o tigaie in care ai pus deja unt la topit. Lasa bucatile de pui pana devin aurii.
Pieptul de pui umplut cu crema de branza se serveste cald, alaturi de o garnitura din legume. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!