- Timp preparare:
- 30-60 minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Prezent in categoriile:
- Carne de vita, Feluri de mancare, Finger Food, La cuptor, Mancaruri cu carne, Mancaruri gustoase, Carne, Legume, Mancaruri, Pranz, Cina, Gustoase
Amesteca bine carnea de vita cu 3 linguri de pasta de tomate, cu oul si cu restul de condimente. Pe o tava pune hartie de copt si unge-o cu putin ulei de masline. Modeleaza apoi chiftelute cat mai plate pe masura chiflelor si aseaza-le in tava. Baga-le la cuptorul incins la 220 de grade Celsius pentru 15 minute pe o parte si 10 minute pe cealalta parte. Apoi adauga bucati de cascaval pe fiecare chifla si da la cuptor inca 2-3 minute, pana ce cascavalul imbraca bine carnea.
Intre timp taie chiflele in jumatate, rupe salata bucati mici, pe masura chiflei, taie ceapa rondele subtiri si castravetii murati si rosiile feliute. Cand carnea este gata, "construieste" hamburgerii:
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!