- Timp preparare:
- 45 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Supe, Piept de pui, La foc, Carne, Orez, Legume, Ceapa, Ardei, Chinezesti, Pranz, Cina, Gustoase, Deosebite, Supe de pui, Supe chinezesti, Supe cu carne
- Ingrediente principale:
- pui, lapte de cocos
Ingrediente pentru supa de pui tailandeza:
500 g de piept de pui
30 g de orez cu bob lung
1 ceapa, 1 ardei gras
1 lingura de ulei de masline
1 lingurita de curry verde
1 litru de apa
200 ml de lapte de cocos
2 ardei iuti rosii - optional
Cate o ¼ de lingurita de praf de lemongrass, praf de ghimbir, sare, piper alb
2 lingurite de miere
Cum prepari supa de pui tailandeza:
Pune la fiert pieptul de pui taiat in cuburi mici cu ceapa taiata in patru si ardeiul taiat in cuburi. Cand puiul este aproape gata, adauga orezul, laptele de cocos, ardeii iuti intregi, curry, lemongrass, ghimbir, sare, piper. Mai lasa sa fiarba pana ce orezul s-a fiert, opreste focul, adauga mierea si uleiul de masline si amesteca usor. Serveste supa fierbinte. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!