- Timp preparare:
- 60 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Supe, Piept de pui, La foc, Carne, Legume, Spanac, Linte, Telina, Morcovi, Pastarnac, Ceapa, Ardei, Pranz, Cina, Simple, Supe de legume, Supe de pui, Supe romanesti, Supe cu carne
- Ingrediente principale:
- linte, spanac, pui
Ingrediente pentru supa de linte, spanac si pui
300 g de piept de pui, 100 g de frunze de spanac, 100 g de linte verde, 1 morcov, 1 ceapa, 1 bucata mica de telina, 1 pastarnac, 1 ardei gras rosu, 2 linguri de bulion, 1 lamaie, sare dupa gust, patrunjel verde
Cum prepari supa de linte, spanac si pui
Pune la fiert pieptul de pui. Spala si curata toate legumele. Taie morcovul, ardeiul, pastarnacul, ardeiul gras in cuburi mici. Pune-le la fiert alaturi de ceapa intreaga si de pieptul de pui. Separat spala lintea si spanacul. Toaca marunt spanacul. Cand pieptul de pui s-a fiert scoate-l si rupe-l in bucatele mici. Pune-l inapoi la fiert alaturi de linte. Cand lintea este aproape fiarta adauga spanacul si bulionul si sare si zeama de la lamaie, dupa gust. Toaca marunt patrunjelul. Inchide focul si adauga-l peste supa. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!