- Timp preparare:
- 30 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Salate, La foc, Fara foc, Iarna, Toamna, Legume, Ciuperci, Ridichi, Pranz, Cina, Gustari, Salate de legume, Salate cu ciuperci, Salate de iarna, Salate dietetice, Salate reci, Salate usoare, Salate rapide, Salate vegetariene, Vegetariene, Simple
- Ingrediente principale:
- ridiche neagra, ciuperci
Ingrediente pentru salata de ridiche neagra:
1 ridiche neagra
100 g de ciuperci
2-3 fire de ceapa verde
1 lingurita de miere, 1 lingurita de ulei de masline, 1 lingurita de otet, sare - dupa gust
Cum prepari salata de ridiche neagra:
Spala si curata ridichea. Da-o pe razatoare si freac-o cu putin sare. Spala si fierbe ciupercile. Daca folosesti ciuperci la borcan, pune-le la scurs. Spala si taie ceapa verde. Pune totul intr-un castron. Amesteca separat mierea cu uleiul si otetul. Pune dressingul peste salata si amesteca bine. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!