- Timp preparare:
- 1-2 ore
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Feluri de mancare, La cuptor, Mancaruri de ciuperci, Piept de pui, Mancaruri de pui, Mancaruri cu carne, La foc, Mancaruri gustoase, Carne, Legume, Ciuperci, Morcovi, Mancaruri, Pranz, Cina, Gustoase
De ce ingrediente am nevoie pentru a pregati rulouri de pui cu ciuperci?
Rulourile de pui cu ciuperci sunt o reteta delicioasa, insa si foarte complexa, ingloband un mix de legume si de mirodenii. Iata care sunt acestea:
- doua piepturi de pui
- un borcan de ciuperci taiate
- trei morcovi
- o legatura de ceapa verde
- o legatura de patrunjel
- ulei
- sare, rozmarin, cimbru
Cum se prepara rulourile de pui cu ciuperci?
Avand in vedere ca reteta de rulouri de pui cu ciuperci este una complexa, durata de pregatire a acesteia va fi pe masura. Totusi, cu putina indemanare, rulourile de piept de pui cu ciuperci vor fi gata intr-o ora jumatate.
1. Taie fiecare piept de pui in doua si bate fiecare bucata cu ciocanul de snitele. La final, condimenteaza-le.
2. Pune morcovii la fiert in apa cu sare.
3. Curata ciupercile, spala-le in doua ape si taie-le cuburi. Coditele toaca-le marunt.
4. Taie morcovul fiert cubuletesi toaca marunt ceapa si patrunjelul.
5. Bate ouale cu putina sare.
6. Intr-un vas incapator, amesteca morcovul, ceapa patrunjelul, ciupecile si ouale si condimenteaza-le cu rozmarin si sare.
7. Umple cu acest amestec fiecare bucata de piept de pui, indoaie capetele si ruleaza. Prinde fiecare rulou cu scobitori, pentru a nu se desface.
8. Asaza rulourile intr-un vas termorezistent si adauga peste ele apa si ulei. Lasa vasul la cuptor timp de 50 de minute. Din cand, in cand, unge rulourile cu zeama din vas.
Lasa rulourile de pui cu ciuperci sa se raceasca si serveste-le calde, cu sos sau garnitura de orez, sau reci, alaturi de o salata de cruditati.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!