- Timp preparare:
- 30 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Fripturi de pui, Carne de pui, Feluri de mancare, Mancaruri de ciuperci, Piept de pui, La gratar, La foc, Mancaruri cu smantana, Iarna, Primavara, Vara, Smantana, Toamna, Carne, Lactate, Legume, Ciuperci, Fripturi, Mancaruri, Pranz, Cina, Gustoase, Simple, Ciuperci Champignon
- Ingrediente principale:
- piept de pui, ciuperci, smantana
Ingrediente detaliate pentru piept de pui cu smantana si ciuperci:
- 1/2 piept de pui mare;- 7-8 ciuperci champignon;
- 50 grame unt;
- 200 ml smantana grasa sau smantana de gatit;
- sare si piper.
Cum pregatesti piept de pui cu ciuperci si smantana:
Pieptul de pui il bati putin, il condimentezi si il pui fie in tigaie de teflon/ceramica cu foarte putin ulei, fie pe grill. Varianta mai sanatoasa, mai light, este sa il pui pe grill. Langa, pui la topit untul si adaugi ciupercile taiate feliute. Intoarce pieptul de pe o parte pe alta si rumeneste ciupercile. Nu uita sa le adaugi putina sare si, daca iti place, si putin piper. Cand sunt gata, opreste-le focul, taie pe fundul de lemn pieptul de pui in fasiute, pune-le pe farfurie, apoi adauga peste ciupercile si smantana.
Pofta buna!
|
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!