- Timp preparare:
- 20 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Feluri de mancare, Mic dejun copii, Sosuri, Mancaruri italiene, Fara foc, Cascaval, Piure bebelusi, Lactate, Legume, Usturoi, Mancaruri, Italiene, Mic dejun, Pranz, Cina, Gustari, Gustoase, Sosuri pentru spaghete, Sosuri pentru salate, Sosuri pentru cartofi, Sosuri cu usturoi, Sosuri reci, Sosuri paste
- Ingrediente principale:
- busuioc, usturoi
Ingrediente pentru pesto in stil genovez
20-30 g de frunze de busuioc proaspete
1 catel de usturoi
1 lingura de samburi de pin
1 lingura de pecorino ras
1 lingura de parmezan ras
1 lingura de ulei de masline
sare - dupa gust
Cum prepari pesto in stil genovez
Frunzele de busuioc se spala, se lasa sa se scurga si se freaca, impreuna cu usturoiul curatat si samburii de pin, intr-un mojar de piatra. Cand s-a obtinut o compozitie omogena, se adauga branzeturile si se freaca din nou pana se omogenizeaza. Se sareaza dupa gust. Se dilueaza cu putin ulei de masline.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!