- Timp preparare:
- 45 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Varza rosie, Mic dejun copii, Aperitive cu branza, Aperitive speciale, Aperitive deosebite, La cuptor, Pere, Branza, Mozzarella, Varza, Fructe, Branza dulce, Lactate, Legume, Craciun, Revelion, Pasti, Zi de nastere, Mic dejun, Pranz, Cina, Gustari, Deosebite
- Ingrediente principale:
- pere, branza
Ingrediente pentru pere umplute cu branza si nuci:
6-7 pere
300 g de branza dulce
100 g de mozarella
200 g de miez de nuca
1 varf de cutit de sare
½ de lingurita de nucsoara
Pentru decor: 4-5 ridichi, 100 g de varza rosie, salata verde, frunze de patrunjel verde sau de oregano
Cum prepari pere umplute cu branza si nuci:
Spala perele, taie-le in jumatate, scobeste-le, pana ce formezi un cosulet unde sa pui umplutura. Paseaza branza Cheddar si branza dulce pana ce devine o pasta uniforma. Adauga miezul de la pere, sare si nucsoara. Paseaza miezul de nuca, pana se farama, dar nu foarte tare. Adauga-l peste crema de branza. Umple perele cu crema de branza, aseaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt, si lasa-le la cuptor pentru 20-25 de minute. Decoreaza cu felii subtiri de ridichi, varza rosie si frunze verzi de patrunjel sau oregano. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!