- Timp preparare:
- 30 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Carne de curcan, La cuptor, Piept de pui, Paste, La foc, Mancaruri italiene, Paste cu legume, Paste cu pui, Carne, Piept de curcan, Legume, Spanac, Oua, Italiene, Oua de gaina, Pranz, Cina, Simple
- Ingrediente principale:
- paste, spanac, pui
Ingrediente pentru paste cu spanac si pui:
400 g de paste (in functie de preferinta)400 g de spanac
400 g de piept de pui sau curcan
2 oua
100 g de parmezan ras
ulei de masline, sare, piper
Cum prepari paste cu spanac si pui:
Spanacul se alege, se curate, se opareste cateva minute in apa cu sare. Se scurge si se toaca si se toarna peste el 2 linguri de ulei de masline. Intre timp pieptul de pui se fierbe in apa cu putian sare. Pastele se fierb si ele, se trec printr-un jet de apa rece si se scurg. Intr-un vas termorezistent se pun pastele, spanacul, pieptul de pui tocat marunt, ouale batute, sare si piper dupa gust. Deasupra se presara parmesan ras si se da la cuptor pentru 10 minute, la 200 de grade Celsius.Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!