- Timp preparare:
- 10-30 minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Aperitive reci, Aperitive cu branza, Aperitive rapide, Aperitive oua umplute, La foc, Branza, Branza de vaci, Lactate, Legume, Oua, Ardei, Oua de gaina, Gustoase, Simple
De ce ingrediente am nevoie pentru a prepara oua umplute cu branza de vaci si ardei?
Reteta de oua umplute cu branza de vaci si ardei este una aparte, deoarece intruneste intr-un mix sanatos, ingrediente atat de diferite. Iata care sunt acestea:
- patru oua
- 250 gr. de branza de vaci
- doi ardei rosii
- patru linguri de porumb dulce
- doua linguri de unt
- o legatura mica de patrunjel
- 100 gr. de masline verzi fara sambure
- sare, piper, busuioc
Cum se prepara ouale umplute cu branza de vaci si ardei?
Pe langa faptul ca este foarte gustoasa, reteta de oua umplute cu branza de vaci si ardei este si foarte practica, fiind gata in mai putin de jumatate de ora.
1. Fierbe ouale timp de 7-8 minute, pentru a fi tari.
2. Curata ardeii si rade-i sau taie-i cubulete.
3. Taie marunt patrunjelul.
4. Dupa ce au fiert, taie ouale in jumatate si da deoparte galbenusul.
5. Amesteca energic branza de vaci cu untul si condimentele, pana obtii o compozitie cremoasa.
6. Adauga peste crema de branza ardeii, patrunjelul si porumbul si amesteca, pana la omogenizare.
7. Umple jumatatile de ou cu amestecul de branza si legume. Decoreaza cu rondele de masline verzi.
Pentru a fi mai savuroase, lasa ouale umplute cu branza de vaci si ardei la rece timp de jumatate de ora, nu inainte de a le acoperi cu o folie alimentara.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!