- Timp preparare:
- 10-30 minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Prezent in categoriile:
- Sosuri, Fara foc, Lapte, Branza, Branza de vaci, Lactate, Oua, Oua de gaina, Sosuri pentru salate, Sosuri pentru ciuperci, Sosuri reci
De ce ingrediente am nevoie pentru maioneza cu branza de vaci?
Maioneza cu branza de vaci este un sos ceva mai pretantios ce necesita mai multe ingrediente si mai mult timp de preparare, insa ofera un cu totul alt gust mancarii cu care il combinam. Sa vedem, mai intai, de ce anume avem nevoie si apoi vorbim si de combinatii in ceea ce priveste maioneza cu branza de vaci:
100 g branza de vaci
un galbenus
5 linguri de lapte
50 ml de ulei
zeama de la jumatate de lamaie
sare
Cum se prepara maioneza cu branza de vaci?
Maioneza cu branza de vaci necesita ceva mai multa rabdare din partea noastra in momentul prepararii, insa este mult mai usor de pregatit decat maioneza clasica. Sa vedem ce pasi avem de urmat in cazul acestei retete:
Amesteca branza cu galbenusul.
Treptat, adauga si uleiul, amestecand continuu.
La final, acreste maioneza cu zeama de lamaie , dupa gust.
Sarea se adauga si ea dupa gust.
Maioneza cu branza de vaci este usor digerabila, de aceea este potrivita pentru stomacelul copilasului tau. Se poate servi cu peste rasol, legume fierte, salata de cartofi si chiar salata verde. Acum ca am descris pregatirea acestei retete nu mai pare asa de greu de realizat, nu-i asa? Atunci, spor la gatit si pofta buna sa aveti!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!