- Timp preparare:
- 60 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Fripturi de pui, Carne de pui, Fripturi la cuptor, Feluri de mancare, Piept de pui, La cuptor, Mango, Carne, Fructe, Legume, Usturoi, Fripturi, Craciun, Revelion, Pasti, Zi de nastere, Pranz, Cina, Gustoase
- Ingrediente principale:
- piept de pui, mango
Ingrediente pentru friptura de pui in sos de mango:
500 g de piept de pui
1 mango bine copt
1 varf de cutit de curry
1 varf de cutit de sare
1/2 de lingurita de coriandru uscat
3 catei de usturoi
3 linguri de ulei de masline
1/2 de ceasca de apa
Cum prepari friptura de pui in sos de mango:
Spala bine pieptul de pui si taie-l in bucati lungi, egale. In blender, pune bucati de mango curatat, apa, curry, sare, ulei, coriandru, usturoiul si amesteca pana ce omogenizezi totul. Pune intr-o tava ingusta bucatile de piept de pui, astfel incat cand torni sosul de mango acesta sa acopere pe jumatate carnea. Pune tava la cuptorul incins pentru 40 de minute, la 220 de grade Celsius. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!