- Timp preparare:
- 60 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Fripturi de pui, Carne de pui, Feluri de mancare, Fripturi la cuptor, La cuptor, Piept de pui, Pulpe de pui, Ciocanele de pui, Carne, Legume, Usturoi, Fripturi, Turcesti, Pranz, Cina, Gustoase
- Ingrediente principale:
- carne de pui, alune
Ingrediente pentru friptura de pui in crusta de alune:
600 g de piept de pui sau 8 ciocanele de pui
200 g de alune
5 linguri de miere
1 varf de cutit de piper
1/2 de lingurita de sare
4 catei de usturoi
2 linguri de ulei
Cum prepari friptura de pui in crusta de alune:
Spala bine carnea de pui. Daca folosesti piept de pui taie-l in bucati medii egale. Amesteca bine intr-un castron mierea cu piperul, usturoiul pisat, uleiul, sarea. cresteaza usor carnea de pui si unge-o cu sosul de miere. Piseaza marunt alunele si apoi presara-le pe carnea de pui. Se vor lipi usor de sosul de miere. Pune carnea de pui pe harie de copt, intr-o tava si lasa-o la cuptorul incins pentru 40 de minute. Intoarce carnea o data la 15 minute. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!