- Timp preparare:
- 10-30 minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Feluri de mancare, Sosuri, Mancaruri de pui, Mancaruri cu carne, La foc, Ficatei de pui, Mancaruri cu spanac, Mancaruri gustoase, Carne, Legume, Spanac, Mancaruri, Pranz, Cina, Gustoase, Sosuri pentru pui
Ingrediente:
ficat de pui (de curte am folosit eu) - 1bucata
spanac - 300 g usturoi - 1 catel
1 lingura de ulei de floarea soarelui, 1 lingurita faina alba
150 ml lapte dulce
1 rosie si paine prajita pentru decor, putina sare
Mod de preparare:
1. Ficatul de pui se fierbe in apa cateva minute.
2. Se opareste spanacul si se toaca marunt; se curata usturoiul si se caleste in putin ulei, apoi se adauga faina, spanacul si laptele si se obtine un sos consistent de spanac la care se adauga putina sare.
Reteta propusa de Ica Gyorgy
pentru concursul Qbebe: Retete sanatoase pentru mamici si pitici
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!