- Timp preparare:
- 50 minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Feluri de mancare, La cuptor, Mancaruri de pui, Mancaruri cu carne, Ciocanele de pui, La foc, Iarna, Primavara, Vara, Toamna, Cascaval, Carne, Lactate, Mancaruri, Pranz
- Ingrediente principale:
- ciocanele pui, cascaval
Ingrediente detaliate pentru ciocanelele de pui cu cascaval:
8 ciocanele de pui
cascaval
sare-piper
ulei
unt
ierburi aromatice
Cum preparam ciocanelele de pui cu cascaval:
Ciocanelele de pui se spala si optional se pot despielita, se sareaza sau se condimenteaza cu amestec uscat de ierburi aromatice si se fierb in apa cu un cubulet de unt. Trebuie sa fie fierte foarte bine pentru ca le vom scoate oasele. Dupa ce s-au fiert ciocanelele se lasa la racit. Dupa ce s-au racit li se scot oasele care vor fi inlocuite cu bastonase de cascaval. Intre timp se incalzeste cuptorul. Se unge cu unt o tava si se aseaza ciocanelele umplute cu cascaval. Se da tava la cuptor cam 15 minute, pana cand ciocanelele se rumenesc un pic. Ciocanelele de pui cu cascaval pot fi o alegere mai buna decat ciocanelele de la fast food mai ales ca sunt si mai gustoase.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!