- Timp preparare:
- 30 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Carne de curcan, Feluri de mancare, Carne tocata, Carne de gaina, Finger Food, La cuptor, Carne, Oua, Chiftele, Oua de gaina, Pranz, Cina, Simple
- Ingrediente principale:
- carne de pui
Ingrediente pentru chiftelute de pui:
700 g de carne tocata de pasare (pui, gaina, curcan), 1 ardei gras, cateva fire de patrunjel, 1 catel de usturoi, 1 ou, 3-4 linguri de pesmet, 1 lingura de bulion, sare dupa gust
Cum prepari chiftelute de pui:
Intr-un castron mare amesteca bine carnea tocata cu ardeiul gras dat pe razatoare, usuturoiul pisat, patrunjelul tocat marun, oul, bulionul, pesmetul si sarea. Daca amestecul nu ti se pare ca este legat prea bine, mai adauga pesmet. Modeleaza chiftelute mici si aseaza-le pe o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt. Pune tava la cuptorul incins pentru 20 de minute. Intoarce chiftelele dupa 15 minute. Serveste cu pofta!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!