- Timp preparare:
- 30-60 minute
- Varsta:
- peste 4 ani
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Aperitive reci, Carne de pui, Aperitive deosebite, La foc, Ficatei de pui, Carne, Revelion, Zi de nastere, Mic dejun, Pranz, Gustoase
Foarte rar mancam pate din comert, unele mi se par foarte sarate, altele au ingrediente dubioase. De fapt, nu stii niciodata ce se ascunde in produsele "minunate" care au umplut exagerat rafturile magazinelor. Asa ca, usor, usor, ne indreptam cu pasi siguri, chiar daca foarte mici, catre o era mai sanatoasa din punct de vedere culinar, ne reintoarcem la dorinta de a manca "de la tara", sanatos, curat, gustos.
Revenind la pate, am preparat pentru voi o reteta din ficat, pipota si inima de gasca, rapid si sanatos. Rezista la frigider, la o temperatura de 5 grade Celsius, 4-5 zile.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!