- Timp preparare:
- 30-60 minute
- Varsta:
- peste 4 ani
- Prezent in categoriile:
- Fripturi de pui, Carne de pui, Feluri de mancare, Fripturi la cuptor, La cuptor, Pulpe de pui, Carne, Fripturi, Pranz, Cina, Gustoase, Simple
De ce ingrediente am nevoie pentru a prepara friptura de pulpe de pui la capac?
Pentru a gati patru portii ai nevoie de :
- 4 pulpe de pui intregi,
- 1 lingura ulei,
- 1 lingurita unt,
- sare,
- piper,
- praf de usturoi.
Cum se prepara friptura de pulpe de pui la capac?
Iata cum trebuie sa procedezi:
1. Intr-o cratita larga pui apa pana la jumatate, apoi pui capacul intors, caci pe el vei pune pulpele.
2. Pulpele le tai in doua si le condimentezi pe amblele parti.
3. Ungi capacul cu unt, apoi asezi pulpele.
4. Pui o lingura de ulei, apoi presari peste pulpe praf de usturoi.
5. Bagi carnea la cuptor la o temperature de 180 grade timp de 45 -50 minute.
Friptura de pulpe de pui la capac se poate servi cu o garnitura de cartofi fierti cu putin patrunjel. Prepararea acestei retete dureaza in jur de o ora.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!