- Timp preparare:
- 10-30 minute
- Varsta:
- Perioada sarcinii
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Supe, Piept de pui, La foc, Carne, Legume, Morcovi, Pranz, Gustoase, Supe de pui, Supe rapide, Supe cu carne
De ce ingrediente am nevoie pentru a pregati piept de pui cu morcov?
Pieptul de pui cu morcov este usor de preparat si necesita doar cateva ingrediente, foarte sanatoase de altfel:
- un piept de pui dezosat
- o ceapa
- patru morcovi
- ulei de masline
- doua linguri de pasta de tomate
- o lingurita de usturoi pisat
- sare, chimen, piper
Cum se prepara pieptul de pui cu morcov?
Iata ce pasi trebuie sa urmezi daca vrei sa pregatesti piept de pui cu morcov:
1. Incalzeste uleiul de masline si adauga ceapa si usturoiul.
2. Dupa aproximativ 10 minute, adauga pieptul de pui si condimenteaza cu sare, piper si chimen. Lasa puiul pe foc pana isi schimba culoarea.
3. Separat, pune morcovii la fiert, dupa ce in prealabil i-ai taiat in bucati medii. Lasa-i sa fiarba 10 minute.
4. Intre timp, amesteca pasta de tomate cu putina apa, astfel incat sa obtii un amestec omogen.
5. Cand puiul este aproape gata, adauga pasta de tomate, morcovii si condimenteaza. Lasa la fiert aproximativ 15 minute.
Pentru o masa satioasa, serveste pieptul de pui cu morcov alaturi de o portie de pilaf sau cartofi fierti. Pofta mare!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!