- Timp preparare:
- 30 de minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Aperitive, Aperitive reci, Aperitive din peste, Mic dejun copii, Aperitive cu branza, Aperitive speciale, Aperitive deosebite, Aperitive rapide, Fara foc, Smantana, Branza, Branza de vaci, Lactate, Legume, Peste, Ceapa, Castraveti, Ton, Mic dejun, Pranz, Cina, Gustari, Deosebite
- Ingrediente principale:
- ton, crema de branza
Ingrediente pentru tort aperitiv cu ton:
4 conserve de ton in suc propriufoi de lipie sau felii de paine
500 g branza de vaci;
100 g unt;
2 cepe rosii; 3 castraveti
200 g smantana;
1 lamaie, sare - dupa gust
Cum prepari tort aperitiv cu ton
Amesteca branza de vaci cu untul moale si smantana, mixand bine, pana ce devine o pasta de o consistenta mai groasa. Scurge bine tonul de sucul propriu. Amesteca-l cu zeama de lamaie si ceapa tocata marunt, dupa gust. Aseaza intr-o tava rotunda, cu margini detasabile un strat de felii de paine sau o lipie. Pune un strat de crema de branza, un strat de felii de castraveti, un strat de ton, un strat de felii de paine sau o foaie de lipie si apoi orneaza cu restul de crema de branza. Lasa tortul la racit in frigider pentru 2-3 ore. Serveste-l cu pofta!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!