- Timp preparare:
- Sub 10 minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Prezent in categoriile:
- Salate, Fara foc, Primavara, Vara, Branza, Branza de vaci, Lactate, Legume, Salate cruditati, Pranz, Salate de vara, Cina, Salate de legume, Salate de primavara, Salate rapide, Gustoase, Simple
De ce ingrediente am nevoie pentru a pregati salata de radacinoase si branza de vaca?
Pentru patru portii de salata de radacinoase si branza de vaca ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
- trei morcovi
- o telina
- o radacina de patrujel
- o ceapa
- patru ridichi
- o legatura de patrunjel
- cateva fire de marar
- trei ardei
- o sfecla rosie mica
- 200 gr de branza de vaca
- 100 gr de masline fara samburi
- doua linguri de ulei de masline
- o lingurita de zeama de lamaie
- sare, busuioc
|
Cum se prepara salata de radacinoase si branza de vaca?
Durata maxima de pregatire a salatei de radacinoase si branza de vaca nu depaseste jumatate de ora. Iata ce pasi trebuie sa urmezi:
1. Da prin razatoare morcovii, telina, sfecla rosie, radacina de patrunjel.
2. Taie ardeii, maslinele si ceapa.
3. Toaca marunt patrunjelul si mararul.
4. Intr-un vas incapator, amesteca branza de vaca, radacinoasele si celelalte legume. Adauga ulei, putina zeama de lamaie si condimenteaza cu sare si busuioc.
Salata de radacinoase si branza de vaca se serveste imediat ce ai preparat-o, alaturi de gratar de pui sau peste.
http://www.thinkstockphotos.com/image/110865111
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!