- Timp preparare:
- 30-60 minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Prezent in categoriile:
- Deserturi, Finger Food, La cuptor, Prajituri, Prajituri cu gem, Prajituri rapide, Prajituri simple, Prajituri de casa, Prajituri fara crema, Prajituri pentru copii, Gustari
De ce ai nevoie
6 oua,6 linguri de zahar (sau 4 linguri de zahar si 2 plicuri de zahar vanilat),
6 linguri de faina,
putina sare,
1 cana de gem special pentru bebe, fara adaos de zahar( cu indulcitori naturali),
cateva nuci pisate.
Cum procedezi
Amesteci galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga faina si albusurile batute spuma. Se unge o forma de tort cu unt si se toarna aluatul in ea. Se baga tava cu compozitie la cuptor si se coace pana aluatul devine auriu. Se scoate de la cuptor, se lasa sa se raceasca, apoi se taie blatul de la jumatatea lui orizontala, rezultand doua foi. Se unge o foaie cu gem si apoi se adauga si cealalta foaie. Se unge din nou cu gem pe deasupra si se presara cateva nuci pentru decorare si un plus de gust.Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!