- Timp preparare:
- 60 de minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Supe, La foc, Mancaruri italiene, Fasole boabe, Fasole, Legume, Telina, Praz, Morcovi, Ceapa, Italiene, Pranz, Cina, Simple, Supe de legume, Supe de vara, Supe usoare, Supe dietetice
- Ingrediente principale:
- legume, paste
Ingrediente pentru minestrone:
• ½ de ceapa
• ½ de praz, numai partea alba
• 1 lingura de ulei
• 1 morcov
• ½ de telina verde
• 100g de fasole alba
• 1 lingura de patrunjel verde tocata
• 1 lingura de pasta de tomate
• 50g paste
Cum prepari minestrone:
Cu o zi inainte pune la inmuiat fasolea. Scurge apa, apoi pune fasolea la fiert. Intre timp, toaca marunt ceapa, prazul, morcovul, telina si pune la incins uleiul. Caleste in ulei legumele pentru 2 minute. Adauga apoi pasta de tomate, amesteca bine. Pune amestecul de legume peste si pastele si lasa sa fiarba pana ce pastele sunt fierte. Serveste supa simpla sau cu smantana. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!