- Oua umplute cu ansoa
- Oua umplute cu crema de pate de pasare
- Oua umplute cu crema de sfecla rosie
- Oua umplute cu pasta de curry
- Oua umplute cu pasta de masline
- Oua umplute cu crema de smochine si prosciutto
- Oua umplute cu gorgonzola si spanac
- Oua umplute cu pasta de hrean
- Oua umplute cu hummus
- Oua umplute cu somon afumat
- Oua umplute cu mozzarella, porumb si spanac
- Oua umplute cu creveti
- Oua umplute cu crema de avocado
- Oua umplute cu peste
- Oua umplute cu crema de ton
- Oua umplute cu sunca de pui si cartofi
- Oua umplute cu ciuperci si parmezan
- Oua umplute cu pasta de carne
- Oua umplute cu crema de branza si bacon
- Oua umplute cu pesto de rucola
- Timp preparare:
- 30 de minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Aperitive reci, Aperitive, Aperitive cu ciuperci, Aperitive din peste, Aperitive cu branza, Aperitive cu somon, Aperitive de Pasti, Finger Food, Aperitive rapide, Aperitive oua umplute, Fara foc, Primavara, Oua, Oua de gaina, Oua umplute, Pasti, Oua fierte, Mic dejun, Pranz, Cina, Gustari, Gustoase, Deosebite
- Ingrediente principale:
- oua si alte ingrediente delicioase
Oua umplute cu ansoa
Ingrediente: oua fierte, ansoa, rosii, castraveti
Scoate galbenusurile oualor si amesteca-l cu putin ulei de masline si zeama de lamaie.Umple ouale cu amestecul, cu felii de ansoa, si cate o felie de rosie si castravete.
Oua umplute cu crema de pate de pasare
Ingrediente: oua fierte, 300 g de ficat de pasare, 100 g crema de branza, 1 morcov 50 g unt, masline, sare
Fierbe ficatul de pasare si morcovul. Cand s-a fiert amesteca-l cu morcovul pasat, cu galbenusul de la oua, cu crema de branza si untul. Omogenizeaza bine. Potriveste de sare. Umple albusurilecu amestecul de ficat si decoreaza cu masline.
Oua umplute cu crema de sfecla rosie
Ingrediente: oua fierte, sfecla rosie fiarta, 1 cartof fiert, 2 linguri de pesmet, 2 catei de usturoi, 1 lingura de ulei de masline, 1 lingura de zeama de lamaie, sare
Indeparteaza galbenusurile oualor. Paseaza bine sfecla rosie alaturi de cartof, adauga usturoiul pisat, uleiul de masline, pesmetul si zeama de lamaie si omogenizeazabine. Umple cu crema de sfecla rosie albusurile.
Oua umplute cu pasta de curry
Ingrediente: oua fierte, mix de curry, 2 linguri de ulei de masline, 1 ardei gras, 1 ceapa mica rosie, sare
Scoate galbenusurile oualor. Amesteca galbenusurile cu 1 lingura de curry, ulei de masline, ardeiul gras si ceapa tocate marunt si sare, pana ce totul se omogenizeaza. Poti sa mai adaugi uleiul, daca amestecul ti se pare prea tare. Umplu jumatatile de albusuri.
Oua umplute cu pasta de masline
Ingrediente: oua fierte, masline, 1 lingurita de ulei de masline, 1 catel de usturoi, sare
Taie ouale in jumatate. Toaca marunt pulpa maslinelor, amestec-o bine cu usturoiul pisat si uleiul de masline. Adauga sare, daca maslinele nu sunt indeajuns de sarate. Pune pasta de masline peste jumatatile de ou cu tot cu galbenus.
Oua umplute cu crema de smochine si prosciutto
Ingrediente: oua fierte, 4-5 smochine, ulei, prosciutto, sos de soia
Indeparteaza galbenusurile oualor. Prepara o maioneza din 80% galbenusuri fierte si 20% galbenusuri crude. Cand maioneza este gata, adauga peste ea smochinele sub forma de pasta pasata in robot. Amesteca usor. Umple jumatatile de oua, adauga cate o felie mica de prosciutto si sos de soia.
Oua umplute cu gorgonzola si spanac
Ingrediente: oua fierte, spanac, gorgonzola, sare
Opareste spanacul. Pune in robot spanacul si gorgonzola, si jumatate din galbenusurile oualor. Amesteca bine pana ce se omogenizeaza. Adauga sare daca este cazul. Umple jumatatile de oua.
Oua umplute cu pasta de hrean
Ingrediente: oua fierte, 60 gr hrean (preparat, la borcan), 100 g iaurt grecesc,, 4 lingurite miere, 3 lingurite mustar, 3 lingurite suc de lamaie, 100 ml smantana naturala pentru frisca, piper negru macinat, sare
Amesteca hreanul cu mierea, iaurtul, mustarul, putin piper macinat si sucul de lamaie. Bate smantana pana ce sta pe tel. Amesteca frisca obtinuta in sosul de hrean, incorporand usor. Adauga sare daca este nevoie. Umple jumatatile de oua cu rema de hrean.
Oua umplute cu hummus
Ingrediente: oua fierte, 150 g de naut (la conserva), 1 ceapa mica, 2 linguri pasta de susan, 5 linguri de ulei de masline, 1 catel de usturoi, 2 linguri zeama de lamaie, sare
Scoate galbenusurile oualor. In robot amesteca nautul cu galbenusurile, pasta de susan, uleiul de masline, zeama de lamaie, usturoiul si cu ceapa tocata, pana ce totul se omogenizeaza. Umple jumatatile de albusuri cu pasta astfel obtinuta.
Oua umplute cu somon afumat
Ingrediente: oua fierte, 150 g de somon afumat, 50 g de crema de branza, 1 lingura de ulei de masline, 2 linguri zeama de lamaie, sare - dupa gust
Scoate galbenusurile oualor. Amesteca pana la omogenizare galbenusurile, cu crema de branza, uleiul de masline si zeama de lamaie. Adauga apoi somonul afumat tocat marunt si amesteca bine. Umple jumatatile de albusuri.
Oua umplute cu mozzarella, porumb si spanac
Ingrediente: oua fierte, 100 g de mozzarella, 100 g de spanac fiert, 50 g de porumb la conserva, sare
Scoate galbenusurile oualor. Amesteca pana la omogenizare in robot cu mozzarella si spanacul. Adauga sare si porumb. Umple jumatatile de oua si pune-le pe o tava. Baga tava in cuptorul incins pentru 4-5 minute, pana ce se topeste mozzarella.
Oua umplute cu creveti
Ingrediente: oua fierte, creveti fierti, 3 linguri zeama de lamaie, 1 cartof fiert mare, 3 linguri de ulei de masline, sare - dupa gust
Scoate galbenusurile oualor. Amesteca pana la omogenizare cartoful fiert, cu galbensurile de oua, cu zeama de lamaie, uleiul de masline si sare. Umple jumataile de oua cu pasta astfel obtinuta. Adauga cate un crevete pe fiecare jumatate de ou.
Oua umplute cu crema de avocado
Ingrediente: oua fierte, 2 avocado copti, 4 linguri zeama de lamaie, 1 catel de usturoi, 4 linguri de iaurt grecesc, 1 lingurita de ulei de masline, sare
Indeparteaza galbenusurile oualor. Amesteca pulpa de la avocado cu zeama de lamaie, usturoiul pisat, iaurtul grecesc 3 galbenusuri de oua, uleiul de masline si sare, pana ce se omogenizeaza. Umple jumatatile de oua cu acest amestec. poti sa adaugi si fileuri mici de peste marinat.
Oua umplute cu peste
Ingrediente: oua fierte, 300 g de file de peste preparat in cuptor, 1 ardei gras, 1 lingura de pasta de rosii, 1 lingura de ulei de masline, sare, piper
Indeparteaza galbenusurile oualor. Omogenizeaza in robot un amestec din 3-4 galbenusuri, fileul de peste, ardeiul gras, pasta de rosii, uleiul de masline, sare si piper. Umple jumatatile de oua cu amestecul astfel format.
Oua umplute cu crema de ton
Ingrediente: oua fierte, 2 conserve de ton in ulei, 3 linguri de zeama de lamaie, sare
Scoate galbenusurile oualor. Paseaza cu o lingura de lemn galbenusurile cu putina sare. Adauga 2-3 galbenusuri de oua crude. Scurge uleiul din conserve. Paseaza tonul pana ce devine o pasta. Adauga alternativ peste galbenusuri o lingura de ulei de la ton, 1 lingura de pasta de ton, 1 lingura de zeama de lamaie, amestecand continuu, pana ce se formeaza o pasta. Umple jumatatile de oua cu pasta de ton.
Oua umplute cu sunca de pui si cartofi
Ingrediente: oua fierte, 2 oua crude, 100 g de sunca de pui, 3 cartofi fierti, 1 ceapa mica, maioneza, sare si piper
Scoate galbenusurile oualor. Din jumatate din ele prepara maioneza cu galbenusurile de la ouale crude. Toaca in cuburi mici sunca de pui si cartofii fierti, ceapa si amesteca-i cu maioneza, cu sare si piper dupa gust. Umple jumatatile de oua cu amestecul astfel format.
Oua umplute cu ciuperci si parmezan
Ingrediente: oua fierte, 300 g de ciuperci, 3 linguri de parmezan, 4 linguri de ulei de masline, 2 linguri de mustar, sare, piper
Scoate galbenusurile oualor. Fierbe ciupercile cu putina sare. In robot amesteca 3 sferturi din ciuperci cu galbenusurile de oua, mustarul, ueliul de masline, sare si piper pana ce se omogenizeaza.
Oua umplute cu pasta de carne
Ingrediente: oua fierte, 2 linguri de iaurt grecesc, 1 lingura de pasta de rosii, 200 g de carne de pasare fiarta, 3 linguri de morcovi dati pe razatoare, 3 linguri de ardei gras tocat marunt, 1 lingura de ceapa tocata marunt, 50 g de gorgonzola
Scoate galbenusurile oualor. Pune in robot galbenusurile de oua, iaurtul, carnea de pasare, pasta de rosii si amesteca pana la omogenizare. Adauga ceapa, morcovii, ardeiul gras si amesteca bine. Umple jumatatile de oua cu amestecul format. Adauga gorgonzola.
Oua umplute cu crema de branza si bacon
Ingrediente: oua fierte, 8 felii de bacon, 100 g de gorgonzola faramata, 80g de maioneza, 1/2 de lingura de mustar Dijon, patrunjel
Scoate galbenusurile oualor. Amesteca galbenusurile cu maioneza, gorgonzola, baconul taiat cuburi mici si mustarul. Decoreaza cu mici feliute de bacon si frunze de patrunjel.
Oua umplute cu pesto de rucola
Ingrediente: oua fierte, 300 g de rucola, 50 g de miez de nuca, 2 linguri de ulei de masline, 2 catei de usturoi, sare, 1 pumn de migdale sau alune
Indeparteaza galbenusurile oualor. Spala bine rucola. Pune-o in robot, adauga uleiul de masline, miezul de nuca, 3-4 galbenusuri de oua, usturoiul si amesteca bine pana la omogenizare. Umple jumatatile de oua cu amestecul astfel obtinut. Decoreaza cu cate o migdala sau o aluna.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!