- Timp preparare:
- 30-60 minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Prezent in categoriile:
- Ciorbe, La foc, Ciorbe de legume, Ciorbe de fasole, Ciorbe de post, Ciorbe rapide, Ciorbe usoare, Fasole, Legume, Pranz, Cina, Gustoase, De post, Vegetariene, Simple
De ce ingrediente am nevoie pentru a prepara ciorba de fasole galbena?
Ciorba de fasole galbena este o mancare usoara. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara patru portii de ciorba cu fasole galbena:
800 gr fasole galbena pastai, 2 morcovi mari, 2 cepe albe, 3 cartofi albi, 1 cutiuta pasta de tomate, 2 catei usturoi, 1 legatura patrunjel, piper, sare, cimbru, marar
Cum se prepara ciorba de fasole galbena?
Ciorba de fasole galbena se prepara in 50 de minute. Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a prepara patru portii de ciorba de fasole galbena:
1. Se pot folosi pastrai galbene deja conservate, la borcan, fierte, sau fasole galbena cruda, care se fierbe in apa cu sare 30 de minute, pana se inmoaie pe jumatate.
2. Ceapa si morcovii se curata, si se pun la fiert in apa cu sare.
3. Dupa 20 minute de fiert se adauga cartofii, pastaile de fasole galbena, se mai lasa la fiert 10 minute, apoi se adauga pasta de tomate si usturoiul pisat si se mai lasa inca 10 minute.
5. Se ia de pe foc si se adauga patrunjel tocat marunt.
Ciorba de fasole galbena se serveste fierbinte, cu smantana deasupra. Usor digerabila, ciorba de fasole galbena ii va placea cu siguranta copilului tau.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!